Live Foyn Friis/Nikolaj Hess/AC/Daniel Sommer - Vinterjazz 2019

Giant Steps, Svendborg

tor 14 feb 2019 20:00

Live Foyn Friis: vokal
Nikolaj Hess: klaver
Anders" AC" Christensen: bas
Daniel Sommer: trommer
 
Selvom sangerinden og sangskriveren Live Foyn Friis er norsk, er det især på den danske musikscene, hun har markeret sig. Det var nemlig på det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, det hele startede, og herefter er det gået stærkt for den unge sangerinde.

Med rosende omtaler for sine udgivelser og med priser som Årets Unge Jazzkomponist og Danmarks Nye Jazzstjerne er Live Foyn Friis i dag på toppen af sin karriere og turnerer i både Europa, USA, Afrika og Sydamerika.  Hun har skabt sig et navn som en meget personlig solist, der på én og samme tid er i stand til at sprænge rammer og spadsere ud ad nye stier. Læg dertil melodier, der fænger og en dybt fascinerende, fri og legesyg vokal.

Nu kan Foyn Friis så imidlertid føje et nyt kapitel til sine mange musikalske projekter - et
samarbejde med nogle af dansk jazz' helt store navne - bl.a. den gudbenådede pianist Nikolaj Hess. I efteråret 2018 udgav holdet albummet Willow, der dels består af jazzstandards i helt egne versioner og dels af eget originalt materiale skrevet af Foyn Friis. Værsgo - en uimodståelig varm vinterjazzaften lige midt i en kold tid.
 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger