Uffe Steen Combo feat. Mathias Heise - Vinterjazz 2019

Giant Steps, Svendborg

lør 02 feb 2019 14:00

 
Dan Hemmer: hammondorgel
Uffe Steen: guitar
Mathias Heise: mundharpe
Esben Bach: trommer
 
Giant Steps har denne eftermiddag lagt i ovnen til en forrygende koncert med en omgang svedig råswingende jazzblues. Med guitaristen Uffe Steen ved roret går man aldrig galt i byen. Han er kendt for sin unikke teknik og indfølte bluesmættede udtryk og bevæger sig ubesværet i grænselandet mellem jazz, blues og rock. Efter en lang og succesfuld karriere fik Steen i 2015 overrakt den prestigefyldte Ben Webster-pris, og i 2017 kunne han føje en DMA Live-pris til sit CV.

Udover Uffe Steens mangeårige samarbejdspartner den solide trommeslager Esben Bach byder koncerten på mundharpevirtuosen Mathias Heise, der i dagens anledning er inviteret med som gæstesolist. Det unge stjerneskud har allerede adskillige priser i bagagen, bl.a. et verdensmesterskab i kromatisk mundharpe samt en Ben Webster-pris, i øvrigt som den hidtil yngste modtager.

Danmarks orgeltroldmand Dan Hemmer er ligeledes på pletten. Hemmer har i mange år optrådt med toppen af dansk musik og i flere omgange turneret med den amerikanske trommelegende Steve Gadd.

Vinterjazzen kalder og er hermed i de bedste hænder.

Inden koncerten kl. 13 er der mulighed for at nyde Arne B's lækre frokostbuffet
 
 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger