Soul Academy feat. Bobo Moreno & Nis Pedersen

Giant Steps, Svendborg

lør 05 okt 2019 14:00

Lunzz & Lun Jazz

Frokostbuffet fra kl. 13


Bobo Moreno og Nis Pedersen: vokal

Otto Sidenius: orgel, keys

Troels Skovgaard: guitar

Jon Bruland: bas

Morten Sidenius: trommerSå har Giant Steps linet op til en vaskeægte soulfest med to af Danmarks bedste sangere.

Med andre ord er man til en god gang gedigen funky soul og rythm & blues som den Otis Redding, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af sidst i 50’erne og 60’erne, må koncerten denne lørdag eftermiddag så absolut være et must. 


Et stjernehold står klar til at gi' publikum hele armen. Bobo Moreno, der vel nærmest er verdensberømt i Danmark, har siden 80'erne

optrådt i et utal af sammenhænge fra Sanne Salomonsen over D:A:D til Radioens Big Band og ikke mindst i selskab med Bo Stief og Ole Kock Hansen. Nis Pedersen har stået på nogle af landets største scener sammen med navne som bl.a. Caroline Henderson, Steen Jørgensen og Kira Skov samt medvirket i flere teaterkoncerter. 


Bag de to frontfigurer befinder sig 4 solide musikere, der alle kan se tilbage på en lang musikkarriere, hvor de har spillet med en stribe kendte danske solister og grupper, f.eks.  Anne Linnet, Alberte Winding, Eran D.D., Ørkenens Sønner og mange andre.

Frokostbuffet kl. 13 for kun 129 kr. (Bestil/betal via mobilePay 62353 - skriv spise-dato i kommentarfeltet og du bliver hermed registreret).
 

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger