Marie Carmen Koppel Duo

Giant Steps, Svendborg

lør 02 nov 2019 14:00

Lunzz & Lun Jazz

Frokostbuffet fra kl. 13

 
Marie Carmen Koppel: vokal
Benjamin Koppel: klaver
                       
Glæd dig til en eftermiddag med Danmarks ukronede soul- og gospeldronning Marie Carmen Koppel. Hendes uovertrufne sangteknik er bl.a. inspireret af adskillige ophold i New York, hvor hun har fået den amerikanske gospeltradition ind under huden. Med sin uforlignelige stemme, musikalske feeling og sit enorme overskud kan hun som ingen anden synge sig lige ind i hjertet på tilhørerne. 


Marie akkompagneres af sin bror Benjamin Koppel, der er kendt som en af landets helt store saxofonister. Men denne eftermiddag kan man opleve Benjamin, ganske sikkert overraskende for mange, som pianist. Et instrument han også mestrer til fulde. 


Parret har spillet et utal af koncerter sammen, hvilket skinner igennem i både musikalsk overskud og spilleglæde. Repertoiret er en blanding af Marie Koppels egne sange og hendes personlige favoritter. Den nærværende og intime stemning er garanteret, og publikum kan se frem til en imponerende vokalpræstation, der både rummer det skrøbelige og det kraftfulde.


Frokostbuffet kl. 13 for kun 129 kr. (Bestil/betal via mobilePay 62353 - skriv spise-dato i kommentarfeltet og du bliver hermed registreret).

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger